:YOURS Loves Sasha Szett 1

Ez a gyönyörű nyomdalemez kollekció négy különböző lemezből áll, amely elrepít a 60′-as évek kellemes hangulatú világába, ahol a fűzők és a csipkék hangsúlyos szerepet kaptak. Ezek a különleges minták és életérzések elevenednek meg a nyomdalemezeken. Névjegykártya méretűek, így könnyen magaddal viheted bárhová. A trendi és különleges minták biztosan tetszeni fognak vendégeidnek! A nyomdalemezek olyan magas minőségűek, hogy még a legvékonyabb vonalak is tökéletesen élesek leszenek a körmökön. Ezeket a lemezeket a :YOURS és a holland Sasha Gossen közösen fejlesztették. A minták sokfélék és hosszú körmökön is gyönyörűen mutatnak.

Webáruház

:YOURS Loves Sasha Szett 2

Az első szett nagy sikernek örvendett, így jöhetett a második kiadás. A második szettben négy, egymástól különböző lemez kapott helyet. A táskarajongók most örülhetnek igazán, mert egy nagyobb méretű táska részleteit nyomdázhatják le, illetve ezen a lemezen helyet kaptak például a magyar népmesékhez hasonló motívumok is, illetve apró levélminták. Az egyszerű formákat keresőknek a pöttyök és az elegáns vonalak foglalnak helyet. A virágminta bármelyik szezonban üdén és frissen hat, minden évszak és divatirányzatba beilleszthető. A kollekció utolsó darabja igazán különlegesre sikerült. Ha már belenéztél egy forgó, üveggyöngybe, ismerheted az érzést, amit ez a nyomdalemez ajánl.   A lemezek ismét bankkártyaméretűek és éles motívumokkal díszítettek. Ajánlott a hosszú körmökre is, ne hagyd ki a kollekciódból!

Webáruház

:YOURS Loves Sasha Szett 3

A harmadik :YOURS Loves Sascha kollekció igazán sokszínűre sikeredett!A négy darabos kollekció egy része az ünnepi hangulatot idézi meg, a karácsonyi csillagoktól a girlandokig. Az egyik lemezen helyet kapott egy óriási üveggömb is, melynek apró mintái a karácsonyi szezon kedvencei lesznek.Aki a különböző csillagokban gondolkodik, biztosan meg fogja találni a kedvencét, mert ezekkel az apró mintákkal könnyen lehet dolgozni, köszönhetően a pengeéles nyomatoknak. Ha már ünnepi szezon, a Yours tervezője gondoskodott a girlandos megoldásokról is. A kollekció utolsó darabján különféle töredezett, repedezett nyomdaalapokat találnak az elszántak. A sminkekben hódítanak a fura vágások és töredezések, miért lenne kivétel ez alól a köröm? A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Sasha Szett 4

Sokszínű és egyedi! Ezzekkel a szavakkal tudnánk a legjobban leírni a negyedik :YOURS Loves Sascha kollekciót. Többféle motívumra épülő kollekció, amelyben a fiatal korosztálytól az idősebbekig mindenki megtalálja a kedvencét. A négy darabos kollekció egész alakos motívumokat és kisebb részes, apró motívumokat is kínál. A zenerajongók ideje mindenképpen eljött, többféle stílusú zenei nyomdával díszíthetik a körmüket, a határ a csillagos ég! A virágos kertek kedvelőit sem hagyták lemez nélkül, egy igazán nagy virágos kert várja őket. A Távol-Keletre vágynál? A sárkányos mintha abszolút kedvenced lesz! Ha pedig formabontó szeretnél lenni, választhatsz a körömcipő, csók, vállfa és a fésűs nyomdalemezek közül. A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Sasha Szett 5

Egy kollekció, amely az égieknek is bejöne. Így jellemeznénk ezeket a szetteket,amely a :YOURS Loves Sascha kollekció újabb tagjai. Színesre és érdekesre sikeredett mind a négy nyomdalemez, a bátrabbak biztosan imádni fogják a csavarokból és fogaskerekekből álló lemezt. Ha a trópusok szerelmese vagy, a pálmafák és az egzotikus virágok a kedvenceid lesznek a nyaralásod közben. A kollekció bővelkedik a nyári motívumokból, napszemüveg, papucsok, jégkrém és trópusi gyümölcsök alkotják az egyik nyomdalemezt. Ha pedig már sok lenne a számos alakzatból és motívumból, megtalálod az egyszerű formákat is. A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Sasha Szett 6

Ismét egy újabb kollekció a holland Education Ambassadortól, a :YOURS Loves Sascha kollekció újabb tagjai. Ez a kollekció egy az egyben az “érdekes” jelzőt kapná, hiszen mind a négy nyomdalemez bővelkedik az érdekességekből. Olyan motívumok és nyomdalehetőségek kaptak helyet egy-egy lemezen, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Pacák, buborékok, lefolyó festék, akár a Halloween-i időszak kedvencei is lehetnek. A második lemezen szintén körök, pókhálós részletek kaptak helyet. A kollekció következő tagja az álomfogókat és az indián kultúrát hozza közelebb az érdeklődőkhöz. Ha már a kultúráknál tartunk, a peace jel és a pszichedelikus formák a nyári fesztiválszezont hozzák el nekünk a negyedik lemezen.  A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Sasha Szett 7

Egy igazán különleges, ámulatbaejtő kollekció az elbűvölő Sascha-tól. A szett egyaránt tartalmaz virágos elemeket, úgy mint levélmintákat és a már korábban használt pszichedelikus képeket. A régi polgári lakások fali tapétájára emlékeztető nyomdalemezek biztosan nagy örömöt okoz majd minden körömfanatikusnak, apró mintái és tüll részletei elvarázsolnak majd mindenkit. Ha már az 50-es éveknél járunk, a fűzők és a harisnyaminták pont ideillőek. Mint már megszokhattad, az összes kollekció tartalmaz egy egyszerűbb mintás lemezt is, ami egyszerűnek tűnik, azonban ez ne tévesszen meg, tökéletes mintákat lehet vele készíteni. A kollekció pont olyan, mint megalkotója: stílusos, lehengerlő, klasszikus és egy picit huncut.  A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Dieuwertje

A :YOURS Loves Sascha kollekciók sikere után a stylist és CND Education Ambassador,  Dieuwertje Timmer is együttműködik a Yours körömnyomdákkal, mely a  :YOURS Loves Dieuwertje nevet viseli. A korábbi szettekkel ellentétben Dieuwertje nyomdalemezei nem kollekcióban jelennek meg, hanem lemezenként. Az első nyomdalemez egy pillangót ábrázol, melyet aprólékos kidolgozottsága tesz igazán különlegessé. A második lemezen egy levélforma kapott helyet, amely az őszi levélropogást juttatja eszünkbe, miközben átvágunk a parkon keresztül a csípős időben. A csillagminták mindig is divatosak, nem maradhatott ki a holland tervezőtől sem, a lemezen szintén egy kidolgozott,de nagy alakú csillag foglal helyet. Szerelem, szerelem, átkozott… vagy mégsem? A körömnyomdalemez játékos formái mindenképpen a tökéletes szerelmes állapotot jelenítik meg, apró huncutsággal. A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Fee Szett 1

Újabb tervező, újabb csodás körömnyomdalemezek!Fee Wallace is csatlakozott a Yours körömnyomdák tervezőihez, megtervezve 4 csodás nyomdalemezt, a rajongók nagy örömére. Fee lemezei a saját ízlését és az általa és vendégei által kedvelt mintákat tartalmazzák. Első lemezén az anyagokat fedezhetjük fel, a fás rész és a jeges csillagok, gyémántok, nyilak kaptak rajta helyet. Az anyatermészetet is felhasználta terveiben, a falevelek és egy csavarodó fa nem is szimbolizálhatná jobban. A harmadik, mandalás lemez az indiai kultúrát hozza közelebb, míg a negyedik lemez ennek a teljes ellentettje.  Kissé huncut,csipkés harisnyamintákat tartalmaz ez az utolsó lemez. Fee szerint mindegyik körmön jól mutatnak ezek a minták. A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Fee Szett 2

Ismét egy lenyűgöző kollekció a skót körmös királynőtől, Fee Wallace-tól. Fee lemezei ismét azokból a tapasztalatokból gyúródtak össze, amiket körmösként észlelt. A korábbi körömnyomda lemezén is láttatta különleges gondolkodásmódját, ez a mostani kollekcióján is meglátszik.  A gyémánt a nők legjobb barátja, ehhez méltóan az első lemezen hangsúlyosak a gyémánt minták. A csipkék és a levelek ismét fúkuszba kerültek, nem véletlenül, hiszen remek alapanyagok. Fee lemezein érezhetőek a spirituális megközelítések, a mandalák és a különleges szimbólumok használata most sem maradt el. A virág szinte mindegyik tervezőnél megjelenik, azonban egyik sem unalmas, mind újabb lehetőségeket kínál. A formák és különlegességek mellett megtalálhatóak apró, egyszerű minták is, az egyszerűség kevdelőinek nagy örömére.  A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves The Holidays

Egész évben a karácsonyira szezonra készülsz? Akkor ezt a kollekciót neked tervezték! Az ünnepi hangulatok egyik kiegészítője lehet a kollekció, amelyet Holidays néven ismerhetünk. A nyomdákat Fee Wallace,Sascha Gossen és Dieuwertje Timmer tervezte, egy negyedik, még egyelőre ismeretlen tervezővel.  Az utolsó tervező nevét 2017-ben árulják el. A kollekcióban helyet foglalnak olyan nyomdák, amelyekkel a tökéletes ünnepi körmöket lehet elkészíteni, úgy mint a csillagdíszek, a karácsonyi terítők díszítése, a jeges, jégvirágos, havas minták. A kollekcióban helyet kaptam azok a karácsonyi dekorok is, mint féldául az ünnepi feliratok, amelyekkel csak fokozni lehet a hangulatot. Az újévi körömnyomdákról pedig a különböző csillagszóróminták gondoskodnak.  A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Anna Lee Szett 1

A :YOURS Cosmetics újabb csapataggal bővült, Anna Lee-vel, aki brit-kínai gyökerekkel büszkélkedhet. Családi kötelékeinek köszönhetően, Anna kollekciójában nagyrészt a kínai, távol-keleti motívumok hangsúlyosak. Bár a négy darab nyomdalemez a kínai kultárát helyezi hangsúlyba, mégis egymástól különböző motívumokkal és mintákkal találkozhat vele az ember lánya. Kína egy részét ismerhetjük meg ezekkel a nyomdákkal, amelyeken a virágok különböző ábrázolásait is megismerhetjük, mint például a tavirózsákat, terebélyes levelei csodás nyomdázási lehetőséget nyújtanak. A kínai jelek szerelmesei is örülhetnek, a lemezek egyikén ezzel halmozzák el a körmösöket. Kína minden mennyiségben, a Távol-Kelet egyik gyönyszeme. Egyenesen a körmeidre. A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Lecenté

A két hiper-szuper márka egyesült, készüljetek a kollaborációra, az erő velük van! Négy lenyűgöző nyomdalemez, és egy limitált kiadású Lecenté glitter- a :YOURS Loves Lecenté egyszerűen fantasztikus! A nyomdalemezeket a Lecenté mester, Maria Cientanni álmodta meg közösen együttműködve a :YOURS Cosmetics-szal. A két márka együttműködése azért is nagyon fontos, mert mind a két márka a legprofesszionálisabb minőséget képviseli és a legjobb szolgálatot nyújtja a körmös szakembereknek. Maria volt a negyedik tervező, aki a :YOURS Loves The Holiday kollekció rejtélyes alakja volt. A ‘Fireworks’ nyomda óriási sikert aratott. A kollekcióban igazán különleges darabok kaptak helyet, az egyszerű mintáktól kezdve a bonyolultabb formákig. A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház

:YOURS Loves Autumn Noon

Te is ismered azt az érzést ami egy őszi délutánon rádtörhet? A nap süt, a levelek gyönyörű színekben pompáznak és a madarak elrepülnek és biztosítják a fészküket a közeledő tél előtt.  Megsétáltatod a kutyát a gyönyörű színekben pompázó erdőben, vagy csak beülsz és megiszod a gőzölgő kávédat a kedvenc kávézódban. Télikabátra pedig még nincs is szükség! A :YOURS Loves Autumn Noon kollekció hat új nagyszerű nyomdalemezzel drukkolt elő, mindegyik dizájn egyedi és csodás mintákat tartalmaz.Ezekben a napok azok amik inspirálták ezt a kollekciót, ami Loves Autumn Noon néven született meg. Hat csodálatos nyomdalemez, mindegyik dizájn egyedi és gondosan fejlesztették a tervezők.  A nyomdalemezek a már megszokott, bankkártya méretben vásárolhatóak meg.

Webáruház