YS 1 – Corset in Heels 

Egy csodaszép fűző, melyet kecses virágok és csipke alkot, néhány magassarkúval körülvéve azt.Minden egyes köröm egy sajátos, különleges részletet kaphat a lemezről.

A sok kis részlet és az eltérő elemek miatt nehéz lesz letenni ezt a lemezt. A cipők szépen illeszkednek a körömre: a vendégeid még biztosan nem láttak ilyen csodát!

Megrendelem

YS 2 – Mixture me 

Egy csodás nyomdalemez, arra az időkre, ha picit több variáció közül szeretnél válogatni. Csipke egy kis barokkal kevervedve.  A lemezen megtalálhatóak perzsa motívumok is.

A csipke minta nagyon részletes a nyomdalemezen, a körömre feltéve remekül működik. Jó döntés, ha a részletek és a választék mellett döntessz.

Megrendelem

YS 3 – Paisly Heaven 

Ez a nyomdalemez a legrészletesebb a  :YOURS Loves Sascha kollekcióból. Egy lemez, amely tele van perzsa motívumokkal.

Virágok, görbületek és finom vonalak- minden, ami jellemzi a nyomdalemezt. Természetesen megtaláltatóak a híres perzsa motívumok is. Rendkívül lenyűgöző és kreatív körmöket lehet varázsolni vele! Eszméletlen!

Megrendelem

YS 4 – Zebra 

A zebra nyomdalemez nagy sikernek örvend a kollekcióból. Soha nem nézett még ki semmi sem ennyire jól a körmökön. Absztrakt és egyszerre szimmetrikus:sok vendéget lefog nyűgözni! A természet inspirálta, mégis modern. Minden alkalommal más részét tudod használni a lemeznek, a  :YOURS Loves Sascha lemez ezért is lenyűgöző. Minden körmön másik minta lehet. Olyan, mint a zebra, sehol sem ugyanolyan a mintázata.

Megrendelem

YS5 – Wild Skin 

Négy csodaszép állatbőr kaput helyet ezen a lemezen: kígyőbőr, krokodil bőr, leopárd minta és a tigris bundájának absztrakt mintája, amely titokzatossá és egyben vaddá teszi a körmöket. A kígyóbőr nagyméretű, de részletes. A krokodil bőr igazinak tűnik, a leopárd bőr pedig must-have a kollekciódban! Szabadítsd fel a magadban rejlő vadságot!

Megrendelem

YS6 – Rosa 

Lenyűgöző virágminták, kecses levelekkel, ez a Rosa nyomdalemez. A rózsa persze a fő motívum ezen a lemezen. A rózsa már évezredek óta színesíti meg a világunkat, végre pedig a körömdíszítésben is elérhetővé vált.

Megrendelem

YS7 – Illusional 

Használtad már a zebrás lemezt? Ha igen, akkor tudod, hogy mennyire jól mutatnak a körmökön az absztrakt minták.Ez az illúziós lemez eggyel nagyobb hatású, olyan optikai illúziót ad a körömnek, hogy a szád tátva fog maradni! Ne hagyd magad elvarázsolni!

Megrendelem

YS8 – Hold my Purse 

Szemet gyönyörködtető, absztrakt minta, csepp formájú motívumokkal. Minden körömre egyedi minta készülhet. A task motívum adja a lemon karakterét. “Kedvesem, elkészíttetem a körmeimet. Megfognád a táskámat?”

Megrendelem

YS9 – Merry Stamping 

Karácsonyi nyomdázás? Minden lehetséges! A lemezen nem a szokásos rénszarvasok és karácsonyfák kaptak helyet, de részletes minták, óriási karácsonyi gömb, karácsony és téli mintázatok. A hópelyhek és a kis figurák gondoskodnak a tökéletes karácsonyi körmökről!

Megrendelem

YS10 – Curly Carnival 

Nagy motívumok, stílusos hurkok, ívek és szépséges részletek. Olyan mint egy maszk, a bálba is hordhatod. A hosszú körmökön kiváltképpen szépen mutat.

Megrendelem

YS11 – Aim for the Stars 

Négy egyedi csillagmintás nyomdalemez. A klasszikus csillaghullásos motívum mellett, két csillagos illusztráció is helyet kapott, különböző méretekben és absztrakt mintával.

Megrendelem

YS12 – Natural Paradox 

Természetes egyben művészi lemez, tökéletes vonalakkal, mégis olyan érzésünk lehet,mintha nem függnének össze a minták. Paradox alkotás, egyedülálló, éles mintákkal.

Megrendelem

YS13 – Make the Music 

Zene,zene minden mennyiségben! Ezen a lemezen igazán kijutott a muzsikából! Mindenképpen a legjobb alkotás eddig a :YOURS Loves Sascha kollekcióból.Hagyj, hogy a vendégeidet is elvarázsolja a zene, táncoljanak rá az utcán és felszabaduljon a boldogsághormonjuk.

Megrendelem

YS14 – Flower Power 

Hódolat a virágoknak!Az anyatermészet ajándéka nekünk ezek a csodás alkotások, annyi Földön töltött év után.A virágok megszínesítik az életünket, a házunkat és ha már itt tartunk, a kömünket is!

Megrendelem

YS15 – Latin Carpet 

Ismerd meg a Latin szönyeg nevű nyomda lemezünket: lenyűgöző minták, talán még a lakásodba is beszerzel egy ilyen szőnyeget, annyira fog tetszeni a körmödön! A latin minta az egész lemezt befedi, így kiválóan alkalmas a hosszú, nagy körmök fedésére is.

Megrendelem

YS16 – Fashion Vibe 

Érzed a ritmust?Ez a lemez minden, amire egy fashionista nőnek szüksége van: ruhafogasok, fésűk, magassarkúk minden mennyisgben és csókos ajkak. Négyféle divatos minta, a legdivatosabb vendégeidnek!

Megrendelem

YS17 – Mechanical madness 

Heavy steampunk lemez, amellyel a leggépiesebb körömcsodákat lehet alkotni. Hagyd, hogy a fogaskerekek dolgozzanak helyetted!

Megrendelem

YS 18 – Tropical Treat

Nos, ezt alanyi jogon kellene mindenkinek kapnia. Pálmafák, trópusi virágok,minden, amire szükséged van a tökéletes nyári élményhez.

Megrendelem

YS 19 – Summer Sale 

Nyári leárazás! Itt az ideje beszerezni a legmenőbb papucsot, kapd fel a napszemüvegedet, egy jégkrém a kézbe és indulhat is a kagylógyűjtés, a tengerpart csak rád vár!

Megrendelem

YS 20 – Nautical Mile 

Extra mérföld ezekkel a tengeri mintákkal a körmödön, nem lehet gond! Ha szereted a vitorlásokat, a kormánykereket, a köteleket, ezek mellett a minták mellett biztosan lehorgonyzol!

Megrendelem

YS21 – Lovely Liquids 

Készülj fel, eljött a buborékfújás szezonja! Ja, holy ezeket nem kell fújnod? A körmödön viselheted a vízcseppeket, buborékokat és szín lefolyásokat, ha igazán különleges körmökre vágysz. A buborékfújót pedig beszerezheted mellé!

Megrendelem

YS 22 – Rhytmic Riddles

Használd nyugodtan a képzeletedet! Négy, nagyméretű minta foglal helyet ezen a lemezen, amely tökéletes a hosszű körmök díszítésére is. A mintákat a modern művészek ihlették.

Megrendelem

YS 23 – Gorgeous Gypsy 

Jó éjt drágám! Hippi stílusú nyomdalemez, tollakkal, álomfogóval, gyöngyökkel és állatkoponyával. Jöhet az igazán spirituális álom!

Megrendelem

YS 24 – Peaceful Pleasure 

Mindannyian békességre vágyunk, ez a lemez viszont talán el is tudja hozni azt. Használd a béke jeleket és a 60-as évek inspirálta mintákat, terjeszd a békét!

Megrendelem

YS25 – Decorations

Sascha Gossen tervezte ezt az ünnepi hangulatot idéző, sokoldalú lemezt, amely a karácsonyi vacsora fénypontja lesz!

Megrendelem

YS26 – Blooming Four 

Négyféle organikus, virágmintás lemez,tökéletesen illeszkedik a körömre. Virágozni fog a kreativitásod ennél a lemeznél!

Megrendelem

YS27 – Is The Bar Okay

Ez a barokk stílusú nyomdalemez négy ellenálhatatlan mintát tartalmaz. A négy elem sokban hasonlít egymásra, mind a barokk jellegzetes stílusát eleveníti meg, a gazdag díszítés, a pompa és a bonyolult formák jelennek meg a lemezen.

Megrendelem

YS28 – Sascha Rouge 

Sascha huncut énje ezen a lemezen jelenik meg igazán! A híres Moulin Rouge és a Párizs piros lámpás negyede inspirálta ezeket a mintákat.  Hálós, harsinyamintás minták, fűző és néhány csipke is helyet kapott ezen a vad lemezen.

Megrendelem

YS29 – Edgy Zebra 

Szükséged lesz rá, nem maradhat ki a kollekciódból! Négy egyszerű, de nagyszerű minta foglal helyet ezen a lemezen.

Megrendelem

YS30 – Mandala Mania 

A mandaláknak manapság ugyan az a jelentése minden hasonló mintához, de eredeti jelentésére  a Hinduizmus és a Buddhizmus vallásában találhatunk rá. Sascha hat különböző mintájú és formájú mandalát hozott létre a lemezén, hogy könnyen kiválaszthsd  a kedvencedet és tökéletes körmöt alkothass vele.

Megrendelem

YS31 – Figure Play

Négy különböző minta, mindegyik bemutatja a tipikus őszi hangulatot felidéző mintákat, absztrakt formákon keresztül. Válaszd ki a stílusodnak legmegfelelőbbet és kezdj nyomdázni!

Megrendelem

YS32 – Shapes in symphony 

Négy dizájn, amiben felismerhetőek az őszi lehullott levelek erezeteinek mintázatát. Találd meg te is a számodra legjobban passzolót!

Megrendelem

YD01 – Butterfly Baby 

A Butterfly Baby friss, dombornyomásos lemez, melyen kecses minták kaptak helyet, amelyek lefedik az egész körmöt. Sokoldalú és részletes mintákból áll, a tavasz szépségei inspirálták.

Megrendelem

YD 02 – Fabulous Fall

Az őszi hangulatot idézi meg a szemünk előtt a nyomda. Szemet gyönyörködtető, részletes minta a csípős őszi hangulatról és annak elemeiről.

Megrendelem

YD03 – Winterful 

Dieuwertje Timmer lemeze tökéletes választás az ünnepi szezonra.

Megrendelem

YLD05 – Deep Ocean

Vedd fel a napszemüveget és merülj el a mély kék tengerbe. Tengeri állatokat és kecses mintákat fogsz találni amit könnyen használhatsz hosszabb körmökre is! Használd a képzeleted és kisérletezz a lemez minden egyes részletével a ráktól elkezdve a vizicsikó egyes részletéig!

Megrendelem

YLD06 – Tropical Vibes

Ha még nem néztél utána hova mész nyaralni, itt az ideje! Találd fel magad egy trópusi világban, ezzel a madarakkal és növényekkel teli lemezzel!

Megrendelem

YF01 – Modern Geometry 

A Modern Geometry nevű lemezt Fee sajátos szerelem alternatívája, street-style divatja inspirálta.

Megrendelem

YF02 – Twisted Garden

A Twisted Garden elnevezésű lemez a klasszikus mintákat hozza el. A természetben megtalálható formák visszaköszönnek a lemezen is, így még több lehetőséget kínálva a körmösöknek.

Megrendelem

YF03 – Mindful Mandala 

Fee lemezét a soha véget nem érő motívumok, a szimmetrikus egyensúly, a mandalák világa inspirálta. Fee egyedülálló, hippi stílusa elevenedik meg a lemezeken.

Megrendelem

YF04 – Vintage Lace 

A nyomdalemez azzal a céllal készült, hogy még több lehetőséget kínáljon a csipkedíszítéshez, a finom menyasszonyi csipkétől kezdve a drámai gót stílusig mindenre megoldást nyújt.

Megrendelem

YF05 – Hipster Giftwrap 

Ha bármi is Fee nevét viseli, az csak nagyszerű lehet. Izgatott lesz mindenki, hogy mit fog most kicsomagolni. A lemez mindenféle körmöt egy kész művészi alkotássá fog varázsolni. Ajándék, Fee-től neked!

Megrendelem

YF06 – Dots & Diamonds 

A gyémánt vonásai ikonikusak, mindenhol nagy sikernek örvendenek, kezdve a tetoválásoktól a graffitiig. A köröm tökéletes vászon a gyémántok viseléséhez.

Megrendelem

YF07- Falling Floral

A virágok szirmainak vonalai már klasszikusnak számítanak a körömdíszítésben, azonban ezek nem csak egyszerű virágos motívumok. Kísérletezz a formákkal és a színekkel!

Megrendelem

YF08 – Sacred Shapes 

A kozmosz geometriája inspirálta ezt a nyomdalemezt, mint ahogy a csillagok a térképen, úgy néz ki ez a nyomdalemez is.

Megrendelem

YF09 – Angular Fade 

Fee kedvenc nyomdalemeze a kollekcióból. Csinálj ombre szögeket vagy finom háromszög nyomatokata lemez segítségével!

Megrendelem

YLF10 – Deco Dreams

Az egyik lenyűgőző új dizájn amit Fee tervezett. Egyenes vonalak, szögek, háromszögek, kockák és egy gyémánt kapott helyet ezen a lemezen.

Megrendelem

YLF11 – Halo Elements

Tökéletesen kifejlesztett lemez a :YOURS HALO nyomdához. A minták méretének és az elhelyezkedésüknek köszönhetően lehetőséget ad arra, hogy maximum három alkalommal plusz színes lakk felhasználása nélkül vedd fel a mintát és így mind a tíz körmöt kidíszítsd.

Megrendelem

YLF12 – Hello Petal

A tökéletes páldája Fee határtalan kreativításának! Kombínálva az íveket és a szögeket egy teljesen egyedi kompozíciója a mintáknak ez a lemez. Tökéletesen működik :YOURS HALO nyomda használatával.

Megrendelem

YA01 – Ru Yi 

A szó kínai jelentése “ahogy szeretnéd, ahogy kívánod” . A kínai kultúrában az erő szimbolizálására és a jó szerencsére használják ezt a szót.

Megrendelem

YA02 – Butterfly Lace 

Nos, a lemez címe már elég beszédes: pillangós csipke! Mire reheat egy nőnek szüksége?

Megrendelem

YA03 – Orient Blossoms 

A Távol-Kelet lenyűgöző világa nem elérhetetlen. Bármikor Kínába repülhetsz, ha úgy tartja kedved, a körmeidet pedig bármikor beboríthatod Kína pompás virágjaival.

Megrendelem

YA04 – Zen Garden 

Fedezd fel az elvarázsolt kerteket, légy részese az orientális ízeknek, a misztikumoknak. Bambusz, virágzás, írásjelek.. kitalálod melyik ország ihlette ezt a lemezt? Persze, hogy Kína.

Megrendelem

YL01 – Fireworks 

A lemez készítőjét sokáig titokban tartották. Egy új kollaborációban született meg ez a nyomdalemez, amelyet csak 2017 februárjában publikáltak.

Megrendelem

YL02 – Feathertastic

Tollak, tollak, mondjátok meg! Ki a legszebb nyomdalemez a vidéken? Drága gazdám,a válasz itt hever. A tollas lemez totál nyerő! Hosszú körmökre egyaránt tökéletes, eengedheted a kreativitásodat, bátran használhatod azt, a határ a csillagos ég.

Megrendelem

YL03 – Angular Six

Hatféle egyenes minta, melyek egyféle témát ölelnek fel: a szögeket. Nincs is jobb választás, ha egy kis absztrakt kreativitásra lenne szükséged.

Megrendelem

YL04 – Field of Flowers 

Egyedülálló, kézzel rajzolt minták. Nagy mintás virágok és levelek sokasága uralja a nyomdalemezt. A szöges stílusú nyomdalap magán viseli ‘Maria Cientanni’ stílusát.

Megrendelem

YL05 – Playful Four

Négy minta: szervestől a matematikáig. Éld ki a kreativitásodat a  Lecenté Loves :YOURS glitter -nyomdával!


Megrendelem

YLJ01 – Kaleidoscope

John első lemezén a szimmetrikus minták sokaságágát találhatjuk meg, ami segít tökéletes mozaikokat és geometrikus mintákkal teli körmöket varázsolni.


Megrendelem

YLJ02 – Psychedelic

Semmi másra nincs szükséged, ahhoz hogy elveszíts önmagad ebben a lemezben! Vessz el a merész vonalak és a grafikus örvények varázslatos dizájnjában.


Megrendelem

 YLJ03 – Skulligree

Enyhe forgatag és a kusza vékony minták ötletes összeállítása. A minták kombinációja egyedi megjelenést biztosít ennek a lemeznek.


Megrendelem

 YLN01 – Trendy Netting 

Klasszikus hálós dizájn: mindig jól jön a köröm díszítésekhez! Ez a lemez nem csak, hogy segít a hálós mintákat felvinni a körömre, de tökéletes rétegezni a mintákat is azaz Laering nyomdázni velük, ezáltal még részletesebb mintát létrehoznod és egyedivé tenned a díszítést. Rajzold át CND™ SHELLAC™ -al és alakítsd ki a 3D mintát.
Természetes a legfelkapottabb sellő minta is helyet kapott Hurrá!

Megrendelem

 YLN02 –  Dotticure

Egy nyomdalemezen a legkeresetteb pöttyös minták. Plusz egy kis bónusz Nataliyatól: a fröcskölt hatás többé nem piszkos meló. Ez a nyomdalemez segít a kezdő körmösöknek gyors és mutatós mintát készteni.

Megrendelem

 YLN03 – Doodles

Egy abszolút kötelező darab minden körmösnek! Ennek a lemeznek  minden mintája hosszú és rövid körmön is mutatós, használhatod vízszintesen és függölegesen is. Készíts egy beszédes dizájnt a mancsos, széttört illetve a puzzle mintákkal amit kiszínezhetsz CND™ SHELLAC™-al és még egyedibbé varázsolhatod a vendégeid körmét!

Megrendelem

 YLN01 – Trendy Netting 

Klasszikus hálós dizájn: mindig jól jön a köröm díszítésekhez! Ez a lemez nem csak, hogy segít a hálós mintákat felvinni a körömre, de tökéletes rétegezni a mintákat is azaz Laering nyomdázni velük, ezáltal még részletesebb mintát létrehoznod és egyedivé tenned a díszítést. Rajzold át CND™ SHELLAC™ -al és alakítsd ki a 3D mintát.
Természetes a legfelkapottabb sellő minta is helyet kapott Hurrá!

Megrendelem