Sascha Gossen a holland Nyomda Királynő. 2015-ben kezdtünk Sashával együtt dolgozni, 2015 augusztusában jelent meg az első :YOURS Loves Sasha nyomdalemez. Nagyon gyorsan népszerűvé vált Hollandiában és külföldön egyaránt így egyértelművé vált, hogy a jövőben is közösen fogunk dolgozni.
Sasha 2011-ben kezdett körmösként dolgozni és egy év múlva már a holland bajnokság dobogóján állt. Ezt követően lett CND™ Education Ambassador.
Szenvedélye a díszítés, ezért úgy döntött, hogy a gyors szalon díszítésekkel és ezek oktatásával fog foglalkozni. Ennek az eredménye a :YOURS nyomdalemezek fejlesztése 2015-től.  Ennek köszönhetően külföldön is rendkívül népszerűvé vált. 2016-ban CND™ Artistic Color Education Ambassador lett, így még inkább a díszítésekre tud fókuszálni.
Biztosan lesznek még :YOURS Loves Sasha nyomdalemez kollekciók a jövőben!

Dieuwertje saját, rendkívül sikeres szalonjában dolgozott Hollandiában. Miután CND™ Education Ambassador lett, elkezdett oktatni és workshopokat tartani körmösöknek. 2013-ban alapította meg a :YOURS Cosmetics céget közösen Peter van den Bosch és Bart Drost alapítókkal. A :YOURS első nyomdalemezét 2015-ben mutatták be.

Sascha Gossen és Fee Wallace sikereit követően, Dieuwertje lelkesen indította el saját tervezésű nyomdalemezeit, melyek nagy méretű, egyedi és gyönyörű külsővel bírnak. Minden évszakra új lemezeket tervez.

Anna 2011 óta CND™ Education Ambassador és egy nagyon sikeres oktatási központot vezet Londonban. Már az első éveben elnyerte a Sweet Squared – a brit CND™ forgalmazó – “A profik szolgálatában” díját. Munkájának nagyon fontos eleme az ázsai körmösök közösségének támogatása Nagy-Britanniában. Előítéleteket leküzdve és tévhiteket eloszlatva támogatja és oktatja őket.
2014-ben megnyerte a The Tom Holcomb Shooting Star Awardot, azaz a Tom Holcomb Szárnyaló Csillag díjat, 2015-ben pedig a brit szakmai körmös újság, az év oktatója díját, a Scratch Awards Educator of the Year-t. Mindkét díja méltó elismerése a szépségiparban végzett munkájának.

Fee Wallace a :YOURS első nemzetközi tervezője. És milyen sikeres tervezője! A CND™-nél végzett munkája és csodálatos körömdíszítő videói már valóban ismertté tették Nagy-Brittanában és világszerte. Az első :YOURS Loves Fee nyomdalemezek 2016-os bemutatása után pedig még több követőt szerzett.

Fee a Sweet Squared – a brit CND™ forgalmazó – vezető oktatója és vezető CND™ Education Ambassadora.

Maria Cientanni a Lecenté™ alapítója és tulajdonosa. Ez a csodálatos cég elképesztő glittereket forgalmaz a professzinális körmösöknek. A Lecenté™ egy új és igazán inspiráló márka, amivel imádunk együtt dolgozni.

Maria 15 éve dolgozik körmösként és 2015-ben a “Szakma újítója” címet is megkapta. A Lecenté™-vel az elsődleges célja a körmösök inspirálása. Vitathatatlan, hogy a :YOURS Loves Lecenté™ nyomdalemezek is ezért ilyen sikeresek.